Запрошують долучитись до «Ходи за свободу»

1716 0

Ми у соцмережах:

фото -Главкома

18 жовтня на Рівненщині, як і у всіх областях України, відбудеться всесвітня щорічна акція «Walk for Freedom/Хода за свободу». Основна мета акції – роз’яснити людям існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію.

Це мовчазна і мирна хода, яку організовують вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.

Минулого року до акції приєдналося 400 міст в 50 країнах світу. В Україні у 2018 році до цього заходу долучаються усі обласні центри та міста країни. Зокрема, на Рівненщині акція відбудеться у районних центрах та містах обласного значення. Небайдужі громадяни вийдуть на вулиці своїх міст аби об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства.

Усіх охочих запрошують долучитись до акції «Хода за свободу» у Рівному, яка розпочнеться о 14:00 на майдані Незалежності у Рівному.

Акція відбудеться під патронатом Міністерства соціальної політики України, за підтримки представництва неурядової громадської організації А21, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Міжнародної організації з міграції та місцевих державних адміністрацій. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також