В перший день фестивалю-ярмарку «Бульба-фест», в суботу 18 серпня відбудеться грандіозне кулінарне шоу. Діючий шеф-кухар гастро-ресторану Баржа з масштабним українським та європейським досвідом Сергій Солдаткін, проведе майстер-клас для всіх гостей свята.
Шеф-кухар приготує разом зі своїми помічниками, яких обере з-поміж глядачів свята, символічну страву «Бульба-фесту», а саме з картоплі та яблук. Отож, запрошуємо всіх на фестиваль, вхід вільний. Початок майстер – класу о 15 годині.
Сергій Солдаткин – співзасновник Гільдії кухарів Рівненщини, активний учасник асоціації шеф-кухарів Chef-group, член Західної асоціації шеф-кухарів та Житомирської асоціації кухарів, засновник майстер-класу “STREET FOOD FOR CHEF”, ініціатор розвитку гастрономічного туризму в місті Рівне, в минулому шеф-кухар та су-шеф у таких відомих закладах: Mon Chef restaurant (Львів), винотека Прага Wok&Wine (Львів), готель “Асторія” (Львів), Split Club Lviv (Львів), ЯПІ – Острів Суші (Львів)».