Запровадили безболісний метод забору крові в амбулаторії сімейної медицини

245 0

Ми у соцмережах:

Запровадили безболісний метод забору крові в амбулаторії сімейної медицини

Насамперед ця новація зацікавить батьків дітей, яким треба здати кров з пальця в амбулаторії сімейної медицини: тепер забір проводять безболісно.

Амбулаторія власним коштом придбала автоматичні ланцети, вони цілком безпечні, більш зручні у використанні та цілком безболісні для пацієнта, що особливо важливо для дітей. Такі зазвичай використовують у приватних закладах.

Крім того, лабораторія Костопільської амбулаторії сімейної медицини тепер самостійно виконує більший перелік аналізів, ніж раніше. За програмою медичних гарантій НСЗУ вони є безкоштовними для пацієнтів, повідомляє Костопільщина 21 століття.

Навіть перебування в амбулаторії в останні місяці стало більш комфортним. У коридорах з’явилися кулери з водою, вбиральні відремонтували і розподілили окремо для персоналу та відвідувачів, як і належить. Вбиральні оснащені так, аби якнайменше доторкатися до будь-яких поверхонь: датчики руху для вмикання та вимикання світла, автоматичні освіжувачі повітря, дозатори мила, сушарки для рук. І графіки прибирання, як у відомій багатьом мережі фастфуду.

- Ми дбаємо про комфорт кожного нашого пацієнта й надалі запроваджуватимемо те, що людям потрібно. Дбаємо також про свій персонал, щоб кожного лікаря шанували і кожному було зручно тут працювати, - каже генеральний директор Костопільського центру первинної медичної допомоги Валентин Остапчук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також