Заряджатимуть рівнян енергією свободи

903 0

Ми у соцмережах:

Заряджатимуть рівнян енергією свободи

Один із напопулярніших гуртів України "Время и Стекло", який був створений в 2010 році продюсерським центром MOZGI Entertainmnet, у середу виступатиме у Рівному на сцені міського Палацу культури.

Усередині них живе енергія абсолютної свободи, яка "заражає" людей по всьому світу, - йдеться на сайті МПК http://mpkrivne.com.ua/events/261-gurt-vremja-i-steklo-vlashtovue-guchnu-muzichnu-tusu. Музичні трендсеттери і Хітмейкери Надя і Позитив створили свій впізнаваний стиль і тільки їм під силу керувати потужною енергією VISLOVO. Вона не піддається  поясненню, її не впіймати і не підпорядкувати. Її можна тільки відчути, а потім поділитися з усіма.

VISLOVO - це яскрава стритстайла вечірка цієї осені. Режисерами-постановниками масштабного шоу стали Наталія Лисенкова, Наталія Рівненська і Марія Григоращенка, які працюють над створенням номерів для ТВ-проектів і концертів популярних українських артистів. Нещодавно режисери створили частина перфомансу для виступу співачки Pink на премії Brit Awards.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також