Заслужений артист України з Рівного влаштувався кур`єром

2937 0

Ми у соцмережах:

Заслужений артист України з Рівного влаштувався кур`єром

Заслужений артист України, актор Рівненського обласного драматичного театру Станіслав Лозовський влаштувався кур’єром з доставки їжі. Допис про це він розмістив у своєму Facebook.

Суспільному він пояснив: це – не перший його підробіток, і раніше він уже спробував себе у багатьох професіях.

- Я будував один день театр пива у Львові, працював рік прибиральником на взуттєвій фабриці, офіціантом, вантажником, аніматором і плитковкладальником, помічником оператора, композитором, водієм, музикантом і доглядачем за тваринами. І все це, будучи вже актором, – каже Лозовський.

Актор каже, що досвід такої роботи у його професійній кар'єрі йому не тільки не зашкодить, а й буде позитивним "враження від роботи відкласти у акторську скарбничку".

- На час літньої відпустки обрав собі саме рухливу роботу, адже можна їздити по місту і тим часом мріяти далі про наступні ролі, життєві та сценічні, каже заслужений артист.

Нагадаємо, театр у Рівному, як і інші заклади, пішов на карантин з середини березня. Під час карантину актори проходили дистанційні репетиції. Наразі інформації про перспективи відкриття театру немає. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також