Заступник Шакирзяна пішов з інспекцією по ринках

4685 0

Ми у соцмережах:

Заступник Шакирзяна пішов з інспекцією по ринках

Спеціальна комісія огляне кілька ринків Рівного - Центральний, Моріон, Сагайдачний та книжковий ринок на Центральному ринку.

Комісію очолив заступник міського голови Артем Ганущак.

Головне питання - яким чином убезпечити людей в разі виникнення пожежі чи в разі повітряних атак.

В результаті інспекції члени комісії зафіксували низку проблемних питань, які в разі виникнення надзвичайної ситуації можуть спричинити загрозу життю та здоров'ю людей.

Серед типових порушень: відсутність доступу та проїзду для спецтехніки на території ринків через припарковані авто чи торгові точки, відсутність вказівників щодо найближчих укриттів на усіх входах-виходах, відсутність покажчиків щодо наявності гідрантів, а також наявність незаконних малих архітектурних форм.

- В період війни ми не можемо нехтувати життям рівнян. Через загрозу ракетних ударів пожежна безпека під час здійснення господарської діяльності на ринках громади повинна бути забезпечена в повному обсязі, - говорить секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. - ДСНС, поліція, департамент муніципальної варти, відповідальні за це управління міста отримали доручення опрацювати всі об’єкти, де є велике скупчення людей. Зробити так, аби в разі потреби рятувальні служби і медики могли оперативно прибути на місце і надати допомогу людям.

Члени комісії сформують рекомендації щодо покращення безпекової ситуації на опрацьованих ринках міста і представлять їх вже на наступному засіданні, яке заплановано на п'ятницю, 26 січня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також