Заступниця міністра юстиції розповіла, чому на Рівненщині кадрові зміни

2386 0

Ми у соцмережах:

Заступниця міністра юстиції розповіла, чому на Рівненщині кадрові зміни

38-річний Микола Станіщук – новий начальник Головного територіального управління юстиції на Рівненщині. Сьогодні його представила колективу заступниця міністра юстиції Олена Сукманова.

Пан Станіщук з листопада керував івано-франківською юстицією, доти був на посаді начальника управління юстиції Одеської області. На Рівненщину він прийшов замість Іванни Смачило, яку перевели у Львівську область.

За словами Олени Сукманової, у постійній ротації кадрів Мін’юст бачить позитив:

- Це не перший і не останній випадок такої ротації начальників управлінь юстиції. Це дуже позитивний досвід, адже людина приносить найкращі практики з інших регіонів у новий колектив. Ми дуже обережно ставимося до вибору. Жодного разу негативного ефекту від таких ротацій не отримали.

 

Микола Станіщук зазначив, що буде підтримувати на Рівненщині ідеї Мін’юсту. Наразі шукає житло у Рівному та родину сюди не перевозитиме.

- Мої двері відкриті для кожного працівника управління юстиції та для усіх мешканців області, - зазначив п.Станіщук. – Буду підтримувати ті зміни і новели, які впроваджує Мін’юст, але у мене є також своє бачення, як їх краще імплементувати на теренах Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також