Заступниця міського голови висловилася про медиків Рівного

1379 0

Ми у соцмережах:

Заступниця міського голови висловилася про медиків Рівного

Марина Кузьмічова, яка обіймає пост заступниці міського голови Рівного з питань освіти, подякувала медичному персоналу, який надає допомогу хворим на коронавірус в Рівненській міській лікарні. Розповіла зворушливу історію прибиральниці, яку вони врятували.

 «Мій чоловік переказав оповідь прибиральниці зі школи, в якій він працює. Covid-19 у досить важкій формі змусив її звернутися по допомогу лікарів стаціонару інфекційного відділення ЦМЛ. Свої спостереження вона описала так:

"Я вражена роботою лікарів і медсестер. Ви не повірите, абсолютно всім забезпечували. Як вони в тих комбінезонах працюють?! Такі уважні. Нас там багато і всім важко, а вони між нами цілий день бігають. Ви знаєте, придиратися завжди є до чого: комусь стіни не такі, комусь ліжка незручні, комусь їжа не така. Але я вам скажу, що всім критиканам треба разок в тих "скафандрах" побігати і зразу все встане на свої місця. Ви розумієте, вони ж практично з того світу витягують нас! Хворі ж пролікуються 1-2 тижні і додому, а вони далі інших рятують".

Марина Кузьмічова зазначила, що умови в медичному закладі дійсно не ідеальні. Проте стверджує, що міська влада шукає можливості їх покращити. Допомагають і благодійники, збираючи кошти на концентратори. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також