Заступниця начальника обласної «податкової» на Рівненщині взяла кошти від власника кальян-бару – поліція

4362 2

Ми у соцмережах:

Заступниця начальника обласної «податкової» на Рівненщині взяла кошти від власника кальян-бару – поліція

Вчора в обід поблизу обласного управління Державної фіскальної служби на вулиці Відінській у Рівному правоохоронці затримали заступницю начальника управління Руслану Мичку.

Затримували оперативники Управління захисту економіки, ДБР та військової прокуратури.

За повідомленням УЗЕ у Рівненській області, посадовиця була затримана на хабарі у 500 доларів США.

«За ці кошти податківець обіцяла приватному підприємцю забезпечити його магазину та кальян-бару відсутність перевірок та можливість працювати без ліцензії», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

За фактом вимагання хабара військовою прокуратурою Західного регіону України було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативних заходів було задокументовано факт одержання заступницею  коштів.

Під час огляду особистих речей п.Мички правоохоронці вилучили 500 доларів США та 5 тисяч гривень.

Слідчі дії тривають. Правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення правопорушниці про підозру та щодо затримання її у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зазначимо, що Руслана Мичка, окрім того, що є заступницею начальника ГУ ДФС у Рівненській області, вона очолює відділ контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, обслуговування акцизних складів та податкових постів управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також