Засудили інспектора виправної колонії і звільнили з роботи

1545 0

Ми у соцмережах:

Засудили інспектора виправної колонії і звільнили з роботи

Набрав законної сили вирок Рівненського райсуду, яким засуджено інспектора Городищенської виправної колонії за наркотики.

Працівника Городищенської виправної колонії СБУ викрила торік 25 вересня під час спроби пронести на територію установи наркотичні речовини, які приховав у своєму одязі та взутті. Суд призначив спершу йому домашній арешт. Від посади чоловіка відсторонили.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що прокурори довели у суді вину службової особи, яка полягала в тому, що він незаконно придбав наркотичні засоби канабіс та бупренорфін, перевіз до місця свого проживання, де зберігав. У подальшому частину цих засобів приніс на роботу у виправну колонію з метою збуту засудженому. Під час огляду в інспектора відділу було виявлено та вилучено два поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження та таблетки. Інспектора відділу нагляду і безпеки колонії засуджено до 4 років позбавлення волі, але від відбування покарання звільнили з іспитовим строком 2 роки. З посади чоловіка звільнили.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також