Засудили рівнянина, який скинув диван з балкона і травмував перехожу

737 0

Ми у соцмережах:

Засудили рівнянина, який скинув диван з балкона і травмував перехожу

У Рівному судили чоловіка, який три роки тому скинув диван з балкона третього поверху та травмував 33-річну перехожу.

інцидент стався зранку 26 жовтня 2020 року на вулиці Генерала Безручка у Рівному. Обвинувачений розповів, що того дня разом зі знайомим приїхав на квартиру, аби розібрати та винести меблі. Частину вирішили скинути через балкон. На вулиці стояв його товариш, який мав пильнувати, аби меблі нікого не травмували, але вийшло так, що диван впав на перехожу, яка проходила повз, повідомляє Zaxid.net.

Потерпіла Ірина розповіла у суді, що зранку вона йшла на маршрутне таксі. Коли йшла повз будинок, почула, як один з чоловіків крикнув “не кидай”. Вона підняла голову і побачила, що летить диван з третього поверху. Вона ухилилася, однак диван впав їй на ліву ногу. Робила рентген, потім МРТ, у неї було виявлено перелом кістки ноги.

Судити мали обох чоловіків, але один з них помер у квітні минулого року. Що ж до його товариша, то суддя Рівненського міського суду Оксана Крижова визнала його винним у порушенні статті 128 ККУ (необережне тяжке тілесне ушкодження) та призначила йому один рік іспитового терміну.

Окрім цього, чоловік повинен заплатити потерпілій 1,5 тис. грн матеріальної шкоди та ще 3 тис. грн моральної компенсації. Вирок поки не набрав законної сили, сторони можуть подати апеляції.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також