Засудженого звільнили, бо його захистили прокурори

1704 0

Ми у соцмережах:

Засудженого звільнили, бо його захистили прокурори

Працівниками відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури Рівненської області у Городищенській виправній колонії №96 виявили грубі порушення прав одного із засуджених при його поміщенні в дисциплінарний ізолятор.

Адміністрацією колонії до засудженого, в якого знайшли мобільний телефон, було протиправно застосовано стягнення - поміщення на 7 днів у дисциплінарний ізолятор, бо сплинули строки притягнення до дисциплінарної відповідальності.

Прокуратура області скерувала вказівку начальнику колонії з вимогою скасувати рішення про застосування до засудженого дисциплінарного стягнення та звільнити його з дисциплінарного ізолятора. Вказівку прокуратури було невідкладно виконано.

На даний час вирішується питання про притягнення винних посадових осіб колонії до дисциплінарної відповідальності, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненксьої області і додає, що робота щодо захисту прав засуджених триває та перебуває на особливому контролі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також