Затори через ожеледицю: на Рівненщині провели масштабні навчання, як звільнятимуть автомобілі у хуртовину

997 0

Ми у соцмережах:

Затори через ожеледицю: на Рівненщині провели масштабні навчання, як звільнятимуть автомобілі у хуртовину

Сьогодні служби цивільного захисту Рівненщини на виїзному обговорили можливі ризики погіршення погодних умов в осінньо-зимовий період на території області та міжнародній трасі Київ-Чоп.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Рівненщини. Важливо, аби всі служби реагували на будь-які надзвичайні події, що пов’язані з негодою. Під час засідання перевірили справність усієї спецтехніки та пунктів обігріву і обладнання, проаналізовано помилки минулих років, обговорено питання надання оперативної допомоги у тому числі і медичної громадянам, що опинилися у зимових пастках, визначено місця відстою для великогабаритних автомобілів у період сильних хуртовин та морозів, визначено найбільші проблемні ділянки траси Київ-Чоп.

фото ГУ ДСНС Рівненщини

Крім того, служби цивільного захисту провели показове навчання та продемонстрували можливості спеціалізованих служб цивільного захисту Рівненської області при проведенні операцій з ліквідації надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, які характерні для осінньо-зимового періоду.

фото ГУ ДСНС

Відпрацювали можливий сценарій по утворенню заторів через ожеледицю, ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації внаслідок дорожньо-транспортної події та Розгортання та робота сортувального майданчика.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також