Затори та піший перехід: у місті Дубно розпочали ремонт мосту

1579 0

Ми у соцмережах:

Затори та піший перехід: у місті Дубно розпочали ремонт мосту

У місті Дубно з 26-го вересня перекрили проїзд транспорту через міст на річці Іква – на переправі стартував плановий ремонт. Попередження про це розмістили на сайті Дубенської міської ради напередодні.

Для водіїв організували тимчасовий об'їзд, це спричинило затори. Ремонт залізобетонного мосту через річку Іква на вулиці Замковій неподалік від центру Дубна розпочали 26 вересня, повідомляє Суспільне. Ремонт триватиме орієнтовно три місяці.

Альтернативою став розбірний військовий міст, його розклали за кількадесят метрів поруч. Як ідеться в інформації від мерії, він передбачений для руху пішоходів, маршруток та спецтранспорту, а проїзд усіх інших транспортних засобів буде обмежено в період з 6.00 до 23.00 години.

У пресслужбі міськради наголосили: рух громадського транспорту з пасажирами через тимчасову переправу – заборонено. Людей мають висаджувати перед мостом, а після його переїзду проводиться повторна посадка.

Місцеві жителі в соцмережах стверджують, що перекриття мосту створює дискомфорт та аварійні ситуації. Частина водіїв маршруток дотримується правила та висаджує пасажирів, частина – ігнорує, – кажуть місцеві.

"Водії не хочуть довго чекати своєї черги. За дві години, в які ми з друзями спостерігали за транспортом, через обгони було багато аварійних ситуацій", – розповів Суспільному дубенчанин Влад Корженевський.

Міська рада запропонувала водіям об’їжджати цю ділянку дороги через сусідні села Рачин та Тараканів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також