Затримали групу розбійників, які жорстоко побили та вкрали зброю у мешканця Сарненщини

8992 0

Ми у соцмережах:

Затримали групу розбійників, які жорстоко побили та вкрали зброю у мешканця Сарненщини

Головою злочинної групи був 46-ти річний мешканець Рівненщини.

 Як повідомляє поліція, група «спеціалізувалася» на скоєнні розбійних нападів із застосуванням зброї.

У вівторок, 7 липня, правоохоронці за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали організатора та двох учасників злочинного угруповання. Одночасно із затримання було розпочато проведення 10 санкціонованих обшуків на території Рівного та Рівненської області. Серед вилучених речей – майно, якими заволоділи зловмисники під час розбійного нападу: гранати Ф-1, тротилову шашку Т-400 грам та електронний детонуючий пристрій.

Зловмисники затримані, їм повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Найближчим часом підозрюваним буде обрано запобіжні заходи.

За скоєння розбою, вчинений організованою групою та поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, 28 червня близько 13:20 повідомила жителька села Зносичі, що виявила свого сусіда зв'язаним та із тілесними ушкодженнями. Господар оселі — 55-річний знаходиться у лікарні.

Читайте також по темі: Стогін почула сусідка: на Сарненщині - розбійний напад


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також