Затримали чоловіків, які у стані наркотичного сп’яніння намагалися винести техніку з бізнес-центру у Рівному

1485 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Вчора, восьмого липня, близько 19:00 адміністраторка бізнес-центру, що на вулиці Степана Бандери у Рівному, помітила двох підозрілих осіб, які виносили техніку.

На місце події жінка викликала поліцейських, які затримали чоловіків. Слідчо-оперативна група встановила, що ними виявилися 25-ти та 22-річні рівняни, які за зовнішніми ознаками перебували під дією наркотиків.

Поліцейські з’ясували, що чоловіки пробралися на четвертий поверх будівлі, де розташовані приміщення, які здають в оренду під різні види діяльності. Вони вкрали системний блок, принтери та монітор. Крадену техніку ліфтом спустили на перший поверх, а самі пішли по решту техніки. На іншому поверсі чоловіки приготували рюкзак, у якому збиралися винести фени, колонки та іншу техніку.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини, зловмисників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішують питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Також готують матеріали про обрання рівнянам запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Поліцейські встановили, що 25-річний чоловік вчиняв злочини ще будучи неповнолітнім. І за цей час притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків та їх збут, розбійний напад, тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, та крадіжку. За це він декілька років провів за ґратами. Його 22-річний приятель теж раніше був на лаві підсудних.

Досудове розслідування триває.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також