Затримали двох рівнян, які обікрали офіс штабу кандидата у президенти Петра Порошенка

1713 0

Ми у соцмережах:

Затримали двох рівнян, які обікрали офіс штабу кандидата у президенти Петра Порошенка

Вирішується питання про повідомлення 21-річному місцевому жителю про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення ГО "Солідарність". Поліцейські встановили та затримали його спільника, який здав крадене до ломбарду.

25 лютого до поліції надійшло повідомлення від мешканця Рівного, що уночі невідомий скоїв крадіжку з офісу однієї з політичних партій. Пошкодивши металопластикові двері, зловмисник викрав комп’ютерну техніку.

Працівники Рівненського відділу поліції встановили особу крадія. Ним виявився 21-річний житель села Кідри Володимирецького району. Його затримали в орендованій квартирі. На горищі оперативники знайшли частину викраденої техніки. За словами зловмисника, іншу частину він встиг віддати товаришу, а той - здав її до ломбарду.

З’ясувалося, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, утім тоді відбувся умовним терміном.

 

Сьогодні рівненські оперативники затримали спільника, 23-річного рівнянина, який здав викрадене майно до ломбарду. У нього поліцейські виявили та вилучили відповідні чеки.  За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.  Поліцейські перевіряють обох чоловіків на причетність до вчинення інших подібних злочинів, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також