Затримали «гастролера», який одне авто обікрав, інше — викрав

452 0

Ми у соцмережах:

Затримали «гастролера», який одне авто обікрав, інше — викрав

У Рівному працівники карного розшуку оперативно затримали жителя Хмельниччини, а суд відправив його у СІЗО на два місяці.

До поліції із заявою близько 13 години вчора, 20 червня, звернувся 61-річний рівнянин: зник його автомобіль «Peugeot Partner», припаркований біля будинку на вулиці Студентській у Рівному.

Поліцейські розшукали фургон за кількасот метрів. Проаналізувавши відео з камер спостереження встановили прикмети зловмисника та розпочали його пошуки. Орієнтовно за годину схожого за описом чоловіка побачили оперативники управління карного розшуку у цьому ж районі: він сидів на лавці у стані алкогольного сп’яніння.

З’ясували, що автомобілем «Peugeot Partner» незаконно заволодів 21-річний житель Хмельниччини. Потрапив у салон без зусиль, адже він виявився незачиненим. Але дорогою через несправність транспорт зупинився. У цей час проїжджало поліцейське авто, тож молодик покинув фургон і втік.

Пізніше стало відомо, що перед угоном він встиг викрасти ще й зарядний пристрій до акумулятора з буса «Ford Transit». Щоправда, забув його у фургоні.

Слідчі Рівненського райуправління поліції затримали 21-річного зловмисника та повідомили йому про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом .

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід -  тримання під вартою терміном на 60 діб.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також