Затримали грабіжника, який побив пенсіонерку з Рівненщини

874 0

Ми у соцмережах:

Затримали грабіжника, який побив пенсіонерку з Рівненщини

Наприкінці березня на 78-річну жительку села Бронники напали двоє невідомих чоловіків, які запевняли, що раніше їй допомагали по господарству і попросили поїсти. Коли жінка на кухні відволіклася на телефонний дзвінок, її вдарили по голові невідомим предметом, зв’язали непритомній скотчем руки та ноги, і вкрали понад 30 тисяч гривень.

 Поліцейські з’ясували, що одним із нападників може бути 53-річний уродженець Херсонської області. Чоловік не має постійного місця проживання, був раніше судимий за аналогічні злочини і загалом відсидів 35 років за ґратами.

Його розшукали у місті Гола Пристань Херсонської області, де він тимчасово проживав і підпрацьовував на сільськогосподарських роботах.

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 53-річному чоловікові про підозру за фактом розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із проникненням у приміщення.Відповідно до ухвали суду найближчі два місяці підозрюваний, який у скоєному не зізнається і будь-яких показів не дає, проведе 60 діб у слідчому ізоляторі.

Досудове розслідування триває. Поліцейські наразі встановлюють особу та місце знаходження іншого зловмисника.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також