Затримали полковника СБУ, який планував вбивство колеги-генерала

1372 0

Ми у соцмережах:

Затримали полковника СБУ, який планував вбивство колеги-генерала

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов. За його інформацією, серед затриманих – Андрій Расюк та Дмитро Нескромний. Угруповання планувало вбивство начальника внутрішньої безпеки СБУ, генерала Андрія Наумова.

Затриманий Андрій Расюк – полковник спецпідрозділу СБУ Альфа, який, за словами Бутусова, повинен був передати гроші за вбивство генерала, повідомля.ть ФАКТИ.

 Дмитро Нескромний – полковник, колишній заступник голови СБУ, який і є ймовірним замовником вбивства Наумова.

Як зазначив Юрій Бутусов, після затримання Нескоромний втік прямо в наручниках. У зв’язку з цим було оголошено план-перехоплення.

Серед причин планування вбивства журналіст назвав ймовірну боротьбу за перерозподіл грошових потоків.

СБУ вже підтвердила інформацію про затримання діючого співробітника Андрія Расюка за підозрою у підготовці вбивства генерала Андрія Наумова.

Андрій Наумов є начальником ГУ внутрішньої безпеки СБ України. Натомість затриманий Андрій Расюк – полковник спецпідрозділу СБУ Альфа, який, за словами журналістів, повинен був передати гроші за вбивство генерала.

Служба також підтвердила, що замах на вбивство Наумова було попереджено.

– Ми приділяємо окрему увагу системній протидії порушенням закону та проявам корупції, навіть якщо це стосується діючих чи колишніх співробітників СБУ – незалежно від їх звань, посад чи вислуги років. Безкарність буває лише тимчасовою, – йдеться у коментарі.

Детальна інформація щодо справи з’явиться після після завершення всіх слідчих та оперативних заходів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також