Затримали працівницю одного із Центрів первинної медико-санітарної допомоги, яка вимагала неправомірну вигоду від медсестри

7508 0

Ми у соцмережах:

Затримали працівницю одного із Центрів первинної  медико-санітарної допомоги, яка вимагала неправомірну вигоду від медсестри

У Рівному співробітники Служби безпеки України у межах захисту бізнесу та протидії корупції викрили на систематичних хабарях посадову особу Центру первинної медико-санітарної допомоги «Центральний».

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисниця, яка займає відповідальну посаду, вимагала гроші від колег за не звільнення з роботи за порушення трудового законодавства. Вартість такого «сприяння» залежала від посадового окладу співробітників. Правоохоронці затримали чиновницю на робочому місці під час одержання чергового хабаря. Раніше оперативники СБУ задокументували кілька фактів одержання нею різних сум неправомірної вигоди. За попередньою інформацією у такий спосіб зловмисниця встигла збагатитися на шістдесят тисяч гривень.

Наразі перевіряється інформація про причетність до протиправної діяльності інших посадових осіб Центру. Заходи із викриття та затримання зловмисниці проводились спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури.

Особу затримано у порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України та обрано запобіжний захід - домашній арешт.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні триває та здійснюється слідчими Рівненського РВ ГУНП в Рівненській області .

За повідомленнями прес-центру УСБУ та Рівненської місцевої прокуратури.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також