Затримали п'яного водія, який у Рівному збив на смерть пенсіонерку

1172 0

Ми у соцмережах:

Затримали п'яного водія, який у Рівному збив на смерть пенсіонерку

Рівнянин, якому завтра має виповнитися 26-років, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відповідно до освідування він керував транспортним засобом у стані сп’яніння — алкотестер показав 1,67 проміле.

Нагадаємо, 20 лютого, близько 20 години водій автомобіля «Opel Insignia» — 25-річний рівнянин, допустив наїзд на 81-річну жительку обласного центру, яка перетинала проїзну частину у невстановленому місці.

 

Від отриманих травм пішохідка загинула на місці події: медики «швидкої» лише констатувала смерть жінки.

 

Водія затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину - у порушенні правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортним засобами у стані алкогольного сп’яніння, якщо воно спричинило смерть потерпілого. У нього також відібрані біологічні зразки для визначення стану сп'яніння.

 

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.  Відомо, що зловмисник і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців: у вересні торік притягувався до адмінвідповідальності за порушення швидкісного режиму, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також