Затримали пʼяну жінку, що перевозила у авто двох маленьких дітей

880 0

Ми у соцмережах:

Затримали пʼяну жінку, що перевозила у авто двох маленьких дітей

Сьогодні вночі поблизу Костополя, що на Рівненщині, інспектори звернули увагу на автомобіль Mitsubishi Galant. Коли водійка побачила проблискові маячки, вона одразу розвернулася і поїхала в іншому напрямку. Інспектори запідозрили неладне, тому наздогнали авто і зупинили його.

За кермом виявилася 25-річна жінка, а в салоні автомобіля — двоє малолітніх дітей: шестирічна дитина і тримісячне немовля.
Водійка пояснила, що затрималася в гостях і змушена порушити комендантську годину, щоб відвезти дітей додому. Однак під час спілкування інспектори помітили у неї ознаки алкогольного сп'яніння й запропонували пройти огляд за допомогою алкотестера. Результат — позитивний: 1,43 проміле.

Жінка отримала відповідні адмінматеріали, з нею провели профілактичну бесіду та відсторонили від керування авто. Звісно, у комендантську годину не залишили водійку з дітьми на узбіччі, отож  інспектор сів за кермо та доставив їх за місцем проживання. На щастя, цього разу лиха не сталося і всі залишилися живі. Але, на жаль, буває й навпаки... Алкоголь та кермо — речі несумісні! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також