Затримали розбійника, який з ножем відібрав гроші в інтернет-клубі

1887 0

Ми у соцмережах:

Затримали розбійника, який з ножем відібрав гроші в інтернет-клубі

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 23-річний рівнянин, причетний до вчиненого 18 червня розбою у Рівному. Його спільника ще шукають.

Близько п’ятої ранку двоє невідомих у балаклавах зайшли до приміщення інтернет-клубу на вулиці Небесної Сотні. Розпиливши сльозогінний газ в обличчя 22-річного охоронця та 20-річної касира, погрожуючи ножем, заволоділи двома тисячами гривень. Один із них встиг утекти з грошима,  а іншого вдалося затримати охоронцю. Він утримував нападника до приїзду колег з охоронної фірми.

Поліцейські затримали 23-річного рівнянина. В рамках досудового розслідування, розпочатого за фактмо розбою, йому повідомили про підозру. За клопотанням слідчого Рівненського відділу поліції вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу -  тримання під вартою. Рівнянин уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, і за нанесення тілесних ушкоджень. 

Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження спільника підозрюваного. Санкція інкримінованої їм статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також