Затримали шість п’яних водіїв за ніч

1287 1

Ми у соцмережах:

Затримали шість п’яних водіїв за ніч

Минулої ночі патрульні склали шість протоколів на водіїв за керування у стані сп’яніння. П’ять з них – у Рівному, і одного - знайшли за містом. Двоє водіїв протокол за керування напідпитку упродовж року отримали не вперше

Сьогодні ночі патрульним надійшло звернення від рівнянина, який потребував допомоги біля одного з кафе на вулиці Поштовій. Водій залишив ключі в автомобілі ВАЗ та замкнув його ззовні. Інспектори надали йому допомогу і попередили, щоб не сідав за кермо автоу  нетверезому стані. Всю нічну зміну патрульні наглядали за автівкою, яка перебувала в орієнтуванні,  й час від часу поліцейські перевіряли,  чи немає цього ВАЗу на вулицях міста.

Вранці з лінії 102 патрульним надійшов виклик про те, що в автомобілі з увімкненим двигуном перебуває чоловік, який спить або йому стало погано. Заявник просив перевірити,  чи все гаразд і вказав на той самий ВАЗ.  Коли інспектори прибули туди, автомобіль вже їхав вулицею Соборною.  ВАЗ патрульні зупинили.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила, що освідування на місці показало 4,15 проміле алкоголю в крові 28-річного водія. Від перевірки в медзакладі він відмовився. Окрім протоколу за керування в стані сп'яніння, патрульні склали на водія також адмінматеріал за те, що рухався з вимкненими фарами в темну пору доби.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також