Затримали за вчинення п’ятьох грабежів

1252 1

Ми у соцмережах:

Затримали за вчинення п’ятьох грабежів

На рахунку юних зловмисників уже п’ять грабежів, вчинених у Рівному.

Повідомлення про те, що невідомий на вулиці Привокзальний майдан у Рівному наніс тілесні ушкодження, відкрито заволодів телефоном і грішми до поліції надійшло  23 січня, близько другої ночі.

Потерпілий, 33-річний мешканець Львівської області, розповів поліцейським, що у нападника обличчя було прикрите шарфом. Він його вдарив, штовхнув, після чого відібрав мобільний, близько 300 гривень та банківську картку, з якої в подальшому було знято 1000 гривень.

Працівники карного розшуку спільно зі слідчими Рівненського відділу поліції того ж дня вийшли на слід зловмисника. Коли 18-річний хлопець виходив із квартири, на нього вже чекали правоохоронці.

З’ясувалося, що разом зі своїм 17-річним товаришем-односельцем він винаймав квартиру у Рівному. Обоє уродженці Рівненського району та із неблагополучних сімей. Оскільки обоє ніде не працювали, вирішили заробляти собі на життя, грабуючи інших. За виручені кошти оплачували оренду помешкання та купували харчі.  

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідмоляє, що на рахунку хлопців - 5 грабежів у Рівному. Крім того, поліцейські встановили їхню причетність до побиття та незаконного утримування 56-річного рівнянина.

- Обом нападникам поліцейські повідомили про підозру у вчинені грабежів, — зазначив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу -  тримання під вартою. Крім того, проводяться обшуки, експертизи та інші слідчі дії щодо вчинених ними злочинів, зокрема й відносно 56-річного рівнянина.

Читайте також Викрали, замотали голову скотчем і били до напівсмерті: у Рівному катували вантажника, який заперечив підприємцю


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також