Затримали за хабарі двох посадовців виправних колоній на Рівненщині та Івано-Франківщині

913 0

Ми у соцмережах:

Затримали за хабарі двох посадовців виправних колоній на Рівненщині та Івано-Франківщині

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом працівникам виправних колоній. Їм інкримінують вимагання та одержання неправомірної вигоди.

За даними слідства, помічник начальника однієї із колоній Рівненщини вимагав та одержав неправомірну вигоду у розмірі 174 тис. грн за не облікований продаж виробів з металу.

За ці гроші чоловік обіцяв продати 30 буржуйок виготовлених засудженими колонії без відповідних договорів та офіційної оплати.

Окрім цього, за аналогічною схемою другий підозрюваний, виконуючий обов’язки начальника виробничої майстерні виправної установи Івано-Франківщини вимагав та одержав неправомірну вигоду за продаж виробів з дерева. За хабар чоловік обіцяв організувати виготовлення та передачу 50 комплектів ігрових нард без офіційної проплати.

Вартість такої послуги становила – 160 тис. грн.

Чоловіків затримано в порядку ст.208 КПК України, після одержання коштів, повідомляє Львівської обласна прокуратура.

Слідчі дії тривають.

Наразі затримані під вартою і за клопотанням прокурора відсторонені від займаних посад.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР розташованого у м. Львові, оперативний супровід – Департамент захисту національної державності СБУ України.

Йдеться про посадовців Городищенської виправної колонії №96 на Рівненщині та Коломийської виправної колонії №41, повідомляє zaxid.net.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також