Затримали за розбій на таксиста

1486 0

Ми у соцмережах:

Затримали за розбій на таксиста

Повідомлення про те, що у Рівному неподалік одного із супермаркетів невідомий чоловік, погрожуючи ножем 54-річному рівнянину, відібрав його мобільний телефон та зник у невідомому напрямку, до поліції надійшло сьогодні близько четвертої години ранку. Майже за годину поліцейські встановили особу розбійника та затримали його.

«Нападником виявився 32-річний рівнянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів та розбійних нападів, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. – Зловмисник разом із двома своїми знайомими викликав таксі. Під’їхавши до супермаркету, вони попросили зупинити автомобіль. За попередньою інформацією, у цей час між водієм та пасажирами виник конфлікт, під час якого 32-річний рівнянин дістав розкладний ніж та, погрожуючи ним водію, забрав мобільний телефон останнього. Після чого чоловіки зникли у невідомому напрямку. Поліцейські затримали їх фактично по «гарячих» слідах».
Зловмисника затримали. За фактом розбою слідчі розпочали досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також