Затримали збувача наркотиків

1733 0

Ми у соцмережах:

Затримали збувача наркотиків

Торгівлю амфетаміном 32-річний житель Дубна організував за місцем проживання. Злочинну діяльність «бізнесмена» викрили оперативники та помістили його до ізолятора тимчасового тримання

Перший збут наркотичного засобу працівники поліції зареєстрували у лютому цьогоріч. Чоловік продав амфетамін. А 14 березня дубенчанина викрили коли він продавав вже два пакетики із аналогічною речовиною.

Із залученням працівників КОРДу,  у помешканні жителя Дубна поліцейські провели обшук. Слідчі з криміналістами вилучили ще 21 пакетик із наркотиком, ваги, канабіс та пристрій для куріння марихуани.

- Дубенчанина одразу було затримано, — повідомив заступник начальника Дубенського відділу поліції — начальник слідчого відділу Михайло Савюк. — Чоловікові повідомили про підозру. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

Усе вилучене під час обшуку слідчі скеровуватимуть на експертизу.  Відомо, що чоловік і сам вживав наркотики, втім до кримінальної відповідальності не притягався. Натомість матір дубенчанина, з якою він проживає, перебувала на лаві підсудних за зберігання наркотичних засобів. За скоєне 32-річному жителю Дубна відповідно до санкції статті загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також