Затримали злодіїв, які обікрали магазини у Клевані та у Немовичах

3846 0

Ми у соцмережах:

Затримали злодіїв, які обікрали магазини у Клевані та у Немовичах

Поліцейські викрили на крадіжках із магазинів жителів Рівненського та Сарненського районів .

Таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану, відповідно до санкції частини 4 статті 185 КК України, карається від 5 до 8 років позбавлення волі.

Саме такий термін може загрожувати 21-річному жителю селища Оржів, який нещодавно поцупив у місцевому магазині харчі.  Із заявою про крадіжку до поліцейського офіцера Клеванської тергромади звернулася працівниця закладу.

Правоохоронці встановили, що зловмисник, перебуваючи у торговому залі, взяв із полички сир, йогурти та торт і, не розрахувавшись, втік через підсобку. У скоєному зізнався, коли до нього навідалися поліцейські. За місцем його проживання поліцейські виявили упаковки та залишки викрадених продуктів. До того ж житель Оржева вже потрапляв у поле зору поліцейських за крадіжку із цього ж закладу.

Повідомлення про крадіжку з магазину в селі Немовичі Сарненського району днями надійшло від продавчині закладу. Поліцейські на місці події встановили, що невідома особа вночі шляхом віджиму дверей проникла всередину крамниці, звідки викрала цигарки, запальнички, гаманець із банківськими картками та гроші.

Поліцейські встановили, що до злочину можуть бути причетні двоє неповнолітніх місцевих жителів. Під час спілкування із ними хлопці показали місце, де заховали викрадений товар. 

За обома фактами таємного викрадення чужого майна слідчі територіальних підрозділів поліції розпочали досудове розслідування, повідомляє поліція Рівненщини.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також