Затримали злодія та грабіжників

1512 0

Ми у соцмережах:

Затримали злодія та грабіжників

У Рівному обікрали квартиру, а у приміщенні залізничного вокзалу – пограбували жителя Рівненського району.

Розбивши віконне скло в оселі 61-річної рівнняки з вулиці Петра Дорошенка,  злодій викрав мобільний телефон та планшет. Оперативники карного розшуку Рівненського відділу поліції з’ясували, що до злочину може бути причетний 37-річний житель Рівного, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Злодія впіймали, коли той саме виходив із ломбарду, де здав планшет. Унього також вилучили і крадений телефон.

Заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок повідомив, що рівнянина одразу ж помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням до помешкання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

А до 32-річного мешканця селища Клевань у приміщенні залізничного вокзалу близько третьої ночі підійшло двоє невідомих. Вдаривши свою жертву в обличчя, відібрали мобільний телефон, павер-банк та 150 гривень. Працівникам патрульної поліції за наданим орієнтуванням на вулиці Набережній вдалося розшукати одного із нападників. Ним виявився 23-річний рівнянин, які перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські у нього вилучили павер-банк потерпілого та повідомили про підозру у вчиненні грабежу.

- Сьогодні рівненські оперативники на залізничному вокзалі затримали й іншого нападника. , — повідомив начальник відділу карного розшуку Рівненського відділу поліції Юрій Сістук. — Ним виявився 19-річний житель села Березини Радивилівського району. Поліцейські виявили у нього відібраний у жителя Клевані мобільний телефон. Нині чоловік спілкується зі слідчими.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також