Затримання Бугайчука, попередження Муляренкові та прохання Свистунів

2364 0

Ми у соцмережах:

Затримання Бугайчука, попередження Муляренкові та прохання Свистунів

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про затриманого у Москві рівненського провідника потягу «Ковель-Москва» з розповіді його дружини та колег.

А ще ми розкажемо, яке «китайське попередження» отримав голова ОДА Олексій Муляренко, чому головне у резюме – партійна приналежність, а Рівненщина все більше втрачає «зв’язок» з іншими регіонами.

Ми розкажемо, хто ремонтує Будинок офіцерів на Соборній, коли переселяться судді апеляційного на Драгоманова, який тротуар у Рівному чиновники віддали в оренду, чому була затримка з виплатою пенсій та як мешканці «Золотої підкови» святкували новосілля на будмайданчику.

Ви дізнаєтеся, чому відома волонтерка змушена була виїхати на заробітки за кордон, як доводиться ділити будинки у Рівному та чому на Кореччині сестри судяться зі священиком.

А ще ми розповімо, чому у Рівному так довго потрібно чекати на маршрутки, коли добудують корпус онкодиспансеру, яку землю хочуть додатково отримати брати-бізнесмени Свистуни та про нових політиків: парторга, виробника бетону та завгоспа.

Не пропустіть також про кукурузник з контрабандистами, архіви КДБ, умови, які створили для нового «Вереса», інтерв'ю з Александром Хугом та поради шведського посла.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також