Завацька з Рівного завершила сезон 110-ю ракеткою світу

1147 0

Ми у соцмережах:

Завацька з Рівного завершила сезон 110-ю ракеткою світу

19-річна рівнянка Катарина Завацька за підсумками минулого тижня посіла 110-те місце у всесвітньому рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). Для Катарини це особистий рекорд, вона повільно, але впевнено наближається до першої світової сотні. Підйом у рейтингу на сім позицій став можливим завдяки виходу до півфіналу на турнірі з призовим фондом 100 тисяч доларів в угорському місті Секешфехервар.

Минулого тижня фінішували заключні у цьому році серйозні турніри, а тому рейтинг 4 листопада вважається підсумковим рейтингом усього сезону.

Упродовж року Катарина виграла турніри у французькому Контрексвілі (призовий фонд 100 тисяч доларів), німецькому Вісбадені (60 тисяч доларів) та італійській Біеллі (25 тисяч доларів). Крім того, вона була півфіналісткою турніру в Ташкенті (250 тисяч доларів), брала участь у чотирьох турнірах Великого Шолома. Найкраще рівнянка зіграла на Ролан Гаррос, де провела три поєдинки.

Якщо говорити про українських тенісисток, то Завацька серед співвітчизниць п’ята. Її випереджають Еліна Світоліна (6 місце в рейтингу WTA), Даяна Ястремська (22), Леся Цуренко (70) та Катерина Козлова (89).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також