Завдяки інвестиціям у Костополі з`явиться новий об’єкт з надання якісних послуг

724 0

Ми у соцмережах:

Завдяки інвестиціям у Костополі з`явиться новий об’єкт з надання якісних послуг

Рік тому приватний підприємець Наталія Фурман на відкритому онлайн аукціоні стала власником гаража-віварію у Костополі. До того будівля належала Костопільській районній державній лікарні ветеринарної медицини та тривалий час не експлуатувалася, тож була занедбана.

Пані Наталія займається підприємницькою діяльністю у сфері перевезень, тому для утримання автопарку вирішила доповнити бізнесові активи власним СТО. Саме з цією метою і придбала на приватизаційному аукціоні зазначений гараж.

Як розповів представник переможця торгів Валерій Наумець, на електронному аукціоні за право придбати нежитлове приміщення площею 96 квадратів змагалися два претенденти. Ціна зросла більше, ніж вдвічі.

«На сьогоднішній день у нас до процесу перевезень залучено 25 працівників. Додатково, спеціально для роботи на СТО, хочемо залучити ще 6-7 чоловік: це і зварювальник, і електрик, і майстри, які займаються покриттям фарбою кузова», - ділиться планами Валерій Наумець.

Як розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, загалом на Рівненщині упродовж 2020 року та першого кварталу 2021 року продано півсотні об’єктів на суму 20 млн грн.

«Під час проведення аукціону стартова ціна об’єкту підвищувалась в десятки, а в деяких випадках, і в сотні разів, середня кількість учасників аукціонів – 5. Мета приватизації державного майна – знайти ефективного власника і забезпечити додаткові можливості для громади – додаткові робочі місця та надходження в бюджет», - додав Ігор Тимошенко.

Загалом у рамках малої приватизації у Рівненській області готуються аукціони з продажу 23 об’єктів нерухомості, більшість з яких - нежитлові будівлі.

Пресслужба Рівненської ОДА повідомляє: взяти участь в аукціонах може кожен охочий, а нові пропозиції з’являються щотижня. З переліком доступних для приватизації об’єктів можна ознайомитися за посиланням. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також