Завтра мешканцям Рівного знадобляться парасолі

584 0

Ми у соцмережах:

Завтра мешканцям Рівного знадобляться парасолі

Бо може задощити.

 - В Рівному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ, - такий "мокрий" прогноз має на завтра для рівнян погодний сайт Sinoptik.ua

Удень варто очікувати 22-23 градуси тепла.

По області можливі й грози. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Рівненського обласного центру з гідрометеорології:

 - 02 серпня: Мінлива хмарність. Вночі невеликий, вдень помірний короткочасний дощ. Вдень місцями гроза. Вітер південно-західний, 5-10м/с. Температура вночі 15-20º, вдень 21-26º. Атмосферний тиск буде слабо рости.

Цікаво, що найхолодніше 2 серпня у Рівному за останні 130 років спостережень було 1993-ого - тоді термометри показали всього 8.5 вище нуля. Зате вже за рік, у 1994-ому, зафіксували температурний рекорд - 32 градуси тепла.

2 серпня вшановується пам'ять пророка Іллі. У народі вважається, що з Іллі йде поворот на осінь, хоча спекотне літо може простояти ще довго. У цей час встановлюється помірне тепло. Світловий день іде на спад, а ночі – на збільшення. Якщо у цей день буває глухий грім – до тихого дощу, грім гучний – до зливи, грім безперервний – буде град; грім гримить довго і не різко – до негоди, якщо ж уривчасто і не тривало – буде ясно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також