Завтра у Рівному прощатимуться з молодшим лейтенантом

6510 0

Ми у соцмережах:

Завтра у Рівному прощатимуться з молодшим лейтенантом

35-річний воїн Роман Корнійчук загинув 22 вересня у районі міста Красногорівка на Донеччині.

 Про загибель захисника та про церемонію прощання з ним повідомив екс-міський голова Рівного Олександр Третяк:

- «Життя за життя – це добрий обмін», – таким було розуміння загиблого Героя. Він віддав для українців найцінніше, що мав. 

23 лютого 2023 р. Романа мобілізували до лав ЗСУ.  Разом із ним пішов служити і його молодший брат і нерозлучний друг. Обоє очолили взводи в одній роті.
 
Найбільшою пристрастю Романа було пізнання, винахідництво і людська душа. Його жага до життя, повага до людської гідності, неймовірна відповідальність ґрунтувалася на глибокій довірі Богові та цінуванні чеснот. 
 
Із захватом вчився: у коледжі, університеті, семінарії. Мав талант розуміння і пояснення, саме тому Роману вдавалося бути чудовим учителем для підлітків і молоді в церкві. Він став співорганізатором Християнської підліткової академії євангельських християн-баптистів.
 
Роман умів працювати руками і водночас мислити стратегічно, розумівся на техніці та людському серці. Надзвичайно трепетно і чуйно ставився до дружини та п’ятилітньої доньки, був відданим сином і братом, щирим християнином і людиною чеснот.
 
Запрошуємо на церемонію прощання з нашим загиблим братом, молодшим лейтенантом Збройних Сил України, Романом Корнійчуком, яка відбудеться  
28 вересня, в четвер, о 12:00 
на майдані  Незалежності.
 
Також у четвер о 17:00 у приміщенні церкви «Дім Євангелії» (вул. Богоявленська, 9) відбудеться вечір памʼяті Романа Корнійчука.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також