Завтра у Рівному вшанують молодого лейтенанта, який загинув на Запорізькому напрямку

749 0

Ми у соцмережах:

Завтра у Рівному вшанують молодого лейтенанта, який загинув на Запорізькому напрямку

У мирному житті Сергій Іванюк проєктував житлові будинки. Торік був призваний до війська.

- В п'ятницю, 27 вересня, о 08:50, на фасаді Рівненського ліцею №1 відбудеться відкриття дошки пам'яті загиблому Герою Сергію Іванюку, - повідомив секретар міської ради Віктор Шакирзян.

Сергій Іванюк народився 20 січня1999 року у Рівному. Навчався у 1 місцевій школі, згодом у Національному університеті водного господарства та природокористування. Сергій займався дуже цікавою справою - 3D моделюванням. Він проєктував житлові будинки. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Сергій планував піти в Збройні Сили України. У квітні 2023 року, був призваний до лав ЗСУ.
 
- Сергій хотів бути корисним країні та народу, це була його мета та девіз по життю. А ще прагнув бути частиною великої перемоги. На жаль, 31 серпня 2023 року 24-річний молодший лейтенант Сергій Іванюк загинув під час мінометного обстрілу на Запорізькому напрямку.
 
Встановлення меморіальних дошок загиблим захисникам України на закладах загальної середньої освіти у Рівненській громаді відбувається відповідно до програми «Рівне - місто Героїв».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також