Завжди відкриті для людей: в облдержадміністрації запровадили пропускний режим

1179 1

Ми у соцмережах:

Завжди відкриті для людей: в облдержадміністрації запровадили пропускний режим

У Рівненській облдержадміністрації змінився режим відвідування громадянами. Тепер нацгвардійцю на вході потрібно розповісти про мету свого візиту й показати посвідчення особи. Пред’являти службове посвідчення при вході мають і працівники ОДА.

У 6-поверховій будівлі на майдані Просвіти у Рівному працюють облдержадміністрація та обласна рада, а також представники інших установ. Загалом сюди щодня приходить на роботу 360 осіб, плюс кілька сотень відвідувачів, в окремі дні їх буває близько 800.

Тепер кожен відвідувач має повідомити черговому мету свого візиту, а той — працівникові, до якого він прийшов. Після узгодження формальностей відвідувач зможе увійти. Турнікетів чи інших пристроїв для входу ставити не будуть, наймати додаткових працівників — теж, документи перевірятимуть ті ж самі нацгвардійці, які щодня чергують в будівлі.

У прес-службі Рівненської ОДА кажуть, що запровадження пропускного режиму є виконанням рекомендацій правоохоронців, виданих після проведення кілька місяців тому навчань спецслужб у цій будівлі. І що з жодними інцидентами у Києві чи в іншому місті це не пов’язано.

У минулі роки до пропускного режиму поверталися тут кілька разів. Точніше, він тут мав бути постійно, та його не завжди дотримувалися. Тепер кажуть, що на цю норму звернули увагу — задля безпеки.

Світлана Федас.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також