Заява європейських акціонерів «Рівнеобленерго» щодо російської військової агресії

1434 0

Ми у соцмережах:

Заява європейських акціонерів «Рівнеобленерго» щодо російської військової агресії

Група компаній VS Energy та її акціонери (громадяни Латвійської Республіки Віліс Дамбінс, Валтс Вігантс та Артурс Альбергс, а також громадяни Федеративної Республіки Німеччина Олег Сізерман та Марина Ярославська) висловлюють щиру повагу героїзму та згуртованості українського народу та Збройних сил України в боротьбі за європейське демократичне майбутнє.

- Дев’ятий рік в Україні триває російська військова агресія. З лютого 2022 року триває повномасштабне військове вторгнення РФ в Україну. Гинуть діти, жінки, літні люди, цивільне населення, знищуються житлові будинки, школи та лікарні.

Ті жорстокі злочини, які відбуваються в Україні, не мають та не можуть мати жодного виправдання. Геноцид українського народу, зокрема, виявлені на початку квітня звірства, вчинені з мирним населенням в Бучі, Ірпені, Гостомелі, Бородянці, цинічні атаки на мирне населення в різних куточках України, руйнування всієї інфраструктури країни, ядерний шантаж світу, який чинить найвище керівництво РФ – ці та інші злочини проти людяності будуть засуджені поколіннями та отримають правову оцінку в найвищих судових інстанціях.

Ми засуджуємо неспровоковану агресію РФ. Ми засуджуємо санкціоноване режимом Лукашенка використання території Білорусі для здійснення варварського акту агресії проти України.

Ми глибоко співчуваємо родинам загиблих, серед яких є співробітники і наших українських компаній.

Протягом останніх восьми років європейські власники групи компаній VS Energy активно підтримують Україну та українців. У період з 24 лютого 2022 року ми надали фінансову допомогу Збройним силам України на суму понад 30 млн. грн., а також сприяли закупівлі обладнання для армії (дрони, бронежилети, джипи, тепловізори) на таку ж саму суму.

Разом з тим, ми розуміємо і те, що наш бізнес відповідальний за те, щоб люди, підприємства були забезпечені електроенергією. Тому наші співробітники роблять все можливе, щоб енергетична інфраструктура країни якісно функціонувала. І це робиться за умов активних бойових дій в деяких регіонах країни.

В цей важкий час ми хотіли би підтвердити, що група компаній VS Energy продовжуватиме всіляко підтримувати державність, суверенітет та демократичний розвиток суспільства та економіки України.

Слава Україні!

З повагою,
акціонери “Рівнеобленерго” та групи компаній VS Energy


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також