Заява про напад на “Рівне Разом” – вже в поліції

2792 0

Ми у соцмережах:

Заява про напад на “Рівне Разом” – вже в поліції

Лідер політичної сили «Рівне Разом» Віктор Шакирзян подав заяву до правоохоронних органів за фактом нападу на прихильників партії.

 Нагадаємо, напад відбувся в ніч на 29 вересня поблизу Рівненської обласної державної адміністрації. За словами потерпілих, невідомі напали на них зненацька, потрощили намет.

У заяві вказано, що спершу зникло світло по всій площі. Вже за 10-15 хвилин троє чоловіків спортивної форми підбігли до протестувальників і почали нищити намети. Намет був розгромлений вщент. Один з чоловіків був в білій футболці, всі одягнені в балаклави та капюшони.

“Напад на мітингувальників стався після того, як партія “Рівне Разом” закликала правоохоронців та опонентів не чинити тиск на членів ТВК, не погрожувати їм та не втручатися в роботу комісії. Сьогодні ми подали заяву в правоохоронні органи. Замовники та виконавці повинні нести відповідальність. “Рівне Разом” незважаючи на залякування та тиск, продовжить вимагати справедливості та проведення чесних виборів у нашому місті”, - каже з цього приводу Віктор ШАКИРЗЯН.

Голова політичної сили додав, що обов’язком поліцейських є встановлення не тільки осіб виконавців. До відповідальності потрібно притягнути і замовників зловмисних дій. Всі причетні мають понести покарання.

За словами представників «Рівне Разом», дії нападників містять в собі ознаки кримінального правопорушення за частиною 2 статтею 296 Кримінального кодексу України. Це порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також