Займатися улюбленою справою - ось що сьогодні головне: астропрогноз на 6 серпня

630 0

Ми у соцмережах:

Займатися улюбленою справою - ось що сьогодні головне: астропрогноз на 6 серпня

 

 Овен
Будьте максимально активними, не пропустіть важливих моментів у житті. В любовній сфері на горизонті виникнуть труднощі, але долаючи їх, дізнаєтеся про себе багато цікавого. Головне - не поводьтеся так, ніби земля крутиться навколо вас.

Телець
Доведеться визнати всі минулі помилки, щоб не обрости новими проблемами. Вчитися і займатися улюбленою справою - ось що сьогодні головне. Темою дня стане побутова сфера. Тут без активної участі членів сім'ї не обійтися.

Близнята
Не можна ховати голову в пісок як страусові. Навіть якщо настане «спека» в роботі, будьте відповідальнішими. Тим більше, що завдання виявляться вам під силу. Фінансова сфера приречена на збитки, будьте практичнішими.

Рак
Очікує несподіваний привіт з минулого, а вам не хочеться навіть думати про те, що було. Не ігноруйте пропозицій, що ведуть до яскравих перспектив у кар'єрі. Головне - не відвертатися від того, що йде в руки.

Лев
Зірки обіцяють чудовий день, в якому не буде емоційних злив і фінансових проблем. Дрібні непорозуміння виведуть на правильну дорогу. З приводу сімейних стосунків можна сказати одне – любов перемагає все.

Діва
Доведеться розсортувати робочі справи таким чином, щоб вони не перетиналися в процесі реалізації. Особисті інтереси повинні бути понад усе. Хтось із друзів або родичів попросить про допомогу. Вечір буде сімейно-затишним.

Терези
Сьогодні не слід переносити побачення або зустрічі ділового характеру на інший день. Це загрожує втратами. Якщо хочете зберегти баланс у фінансах, будьте уважнішими. Є ймовірність обману і шахрайства.

 Скорпіон
Ви будете такими спокійними і впевненими у собі, що навколишні побояться слово зайве сказати. Самотність в особистому житті ні до чого доброго не приведе. Увечері захочеться «втопитися» у вині - не захоплюйтеся.

Стрілець
Цей день доведеться присвятити роботі. Незважаючи на те, що яскраво світить сонце і душа рветься на природу, доведеться активізуватися на всі 100%. Але ввечері надолужите все – друзі не дадуть сумувати.


Козеріг
Всі думки будуть крутитися навколо вихідного дня, але відпочинок вам тільки сниться. Особливо, якщо тримаєте свій бізнес. Пропозицій про співпрацю - безліч. Не забудьте про каву і перерву на обід.

Водолій
Якщо хочете отримати надбавку до зарплати, поводьтеся трохи скромніше. Вашу працелюбність вже помітили. Цікаві ідеї прийдуть у голову сімейним людям. Вони стосуватимуться наповнення бюджету і побуту.

Риби
Якщо мали до другої половинки найніжніші почуття, то сьогодні станете набагато суворішими і серйознішими. Не противтеся тому, що запропонують друзі. Настає непевна пора, а до фінансового «врожаю» ще далеко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також