Займіться самоосвітою і віддайте борги: астропрогноз на 3 серпня

810 0

Ми у соцмережах:

Займіться самоосвітою і віддайте борги: астропрогноз на 3 серпня

 

Овен
Зірки не радять вирішувати складні проблеми зопалу і наскоком. Більше спілкуйтеся зі старшими родичами, їм зараз потрібна підтримка. Якщо когось повчати, то тільки дітей і онуків. У стосунках з колегами такі прийоми не використовуйте.

Телець
Після вихідних важко налаштуватися на роботу. Захочеться піти раніше, але не вдасться. Начальство буде контролювати всіх. Зате ввечері розслабитеся в колі друзів. Про алкоголь і фастфуд забудьте – організм вже не витримує.

Близнята
Розплутаєте клубок минулих проблем, тоді досягнете успіху. Не виключений виступ на масовому заході, проявіть свої ораторські здібності. Вдалий день для вирішення застарілих побутових проблем. Знадобиться допомога друзів.

Рак
Якщо не звернете з наміченого шляху, то отримаєте чимало приємних сюрпризів. Бесіда на різних мовах з другою половинкою остаточно виведе із себе. Намагайтеся бути більш стриманими, щоб не вибухнув скандал. Допоможе медитація.

Лев
День складних завдань і непередбачуваних ситуацій. Але половину з них можна вирішити без затримок, якщо попросити допомоги у близького друга. В чужі конфлікти не влазьте, навіть якщо це ваші родичі. Нехай кожен сам відповідає за свої вчинки.

Діва
Багато фінансових та особистих справ зайде в безвихідь. За день їх не вирішити. Тому наберіться терпіння і заручіться підтримкою друзів. У розмові з коханою людиною завадить неуважність. Згладити ситуацію допоможе вечірня прогулянка.

Терези

Життєвий досвід виручить у складній ситуації на роботі. Намагайтесь приборкати емоції й не встрявати у виробничі суперечки. Вдома тиша, спокій, комфорт. Але захочеться адреналіну й пригод. Будьте розважливими і обережними.

Скорпіон
Особисті справи відкладіть убік, для них за роботою немає часу. У спілкуванні з друзями і колегами моделюйте ситуацію самі. Не намагайтеся когось схилити до своєї думки насильно. Гроші летять з усіх боків, лишень встигайте ловити.

Стрілець
Не женіться за всім одразу, виберіть основні напрямки. Так легше буде досягти гарних результатів. У плані здоров'я не розслабляйтеся, а загартовуйтеся. Відірвіться нарешті від смартфона і телевізора - життя швидко проходить мимо.

Козеріг
Захочеться роздавати команди на всі чотири сторони. Добре, що навколишні це сприймуть спокійно. Рівень побутових проблем зашкалює. Вирішуйте все так, щоб не потрібно було знову повертатися до тих же проблем. Багатьох чекають випробування в любовній сфері.

Водолій
На всі 100% успішно впораєтеся із сьогоднішніми завданнями, якщо встанете раніше і зробите фіззарядку для піднесення духу. В оточенні потрібно зробити ревізію, щоб під ногами не плуталися заздрісники. Вечір присвятіть читанню.

Риби
Ви хочете, щоб вас сприймали такими, які ви є. Але не всім  це подобається. Тому шукайте компроміс. Цінну інформацію отримають ті, хто займається комерцією. У творчих людей зявиться купа ідей, залишилося тільки їх втілити. Допоможуть колеги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також