Зберігання столових приладів: нюанси вибору лотків

304 0

Ми у соцмережах:

Зберігання столових приладів: нюанси вибору лотків

На кухні все повинно бути на своєму місці. Порядок потрібен не тільки для затишку, а й для зручності. Столових приладів забагато не буває, тому їх необхідно десь зберігати, щоб за потреби діставати й користуватися. Якщо немає бажання розміщувати контейнери зовні, тоді варто складати ложки, ножі та виделки в ящик. Це буде акуратно та красиво в разі застосування спеціальних лотків.

Такі органайзери виготовляють із пластику. У них зручно зберігати всі набори, які часто використовуються. У стандартних ящиках можна розмістити лотки звичайного розміру. Якщо кухонний гарнітур виготовлявся на замовлення за індивідуальним проєктом, то ширина шафок може відрізнятися. Навіть у такому разі є рішення, яке дозволяє забезпечити зручність зберігання столових наборів. Компанія KRONAS пропонує купити лотки, які можна обрізати, щоб розмістити в ящику.

Що пропонують виробники

Пластикові ємності виготовляються компаніями Standart та VOLPATO. Це відомі на ринку виробники. Їхня продукція відрізняється якістю, зручністю у використанні. Органайзери не тріскаються під час експлуатації та не змінюють колір. До речі, у каталозі представлені лотки для столових приборів:

• сірі;

• білі;

• графітові.

Господиням вдається розмістити в них ложки, виделки, ножі, лопатки та інші речі, які потрібно мати під рукою під час приготування їжі або сервірування столу.

Безпечність пластику, з якого виготовлені лотки, гарантується виробником. Він не містить шкідливих речовин, тому використовується для виготовлення кухонних органайзерів. Матеріал дуже міцний та водночас гнучкий, під час експлуатації за призначенням його неможливо подряпати або зламати.

У чому користь кухонних лотків

Дбайлива господиня підтримує порядок та чистоту в столовій зоні. Під час приготування їжі важливо організувати робочий простір. Бажано, щоб поверхні не були зайняті, особливо якщо місця на кухні небагато. Правильне розміщення приладдя та столових наборів дає можливість робити все швидко, без зайвої метушні.

Коли аксесуари знаходяться на місцях, клопоти на кухні приносять лише задоволення. З цією метою встановлюють нові гарнітури. З часом стає звичкою діставати з ящика молоток для відбивної, половник (велику ложку). У лотку для столових приладів можна розмістити все, що необхідно. Головна мета його встановлення — позбавитися пошуків, полегшити працю господині. У цьому полягає функціональність нових меблів та аксесуарів, які використовуються.

Які бувають органайзери для кухонних ящиків

У магазинах можна придбати дерев’яні, металеві та пластикові лотки. Яким із них буде зручно користуватися, вирішувати лише господині. Варто врахувати нюанси експлуатації. Вироби з дерева бажано залишати завжди сухими, щоб вони прослужили довше. Металеві не зовсім зручні, вони важкі; якщо лоток великий, мити його буде складно.

Більш практичними є пластикові органайзери. Вони зручно розташовуються в ящику, навіть якщо розмір його нестандартний. Щоб задовольнити потреби вибагливої господині, можна придбати декілька лотків і помістити їх у такий спосіб, щоб скласти необхідне приладдя. Навіть великий ящик припустимо заповнити так, щоб досягти певної зручності.

Переваги використання пластикових лотків очевидні:

• вологостійкість. Їх зручно мити, чистити, сушити;

• гнучкість. Матеріал не може зламатися під час будь-яких маніпуляцій. До того ж він не деформується;

• довговічність. Строк експлуатації виробів необмежений.

Органайзери з пластику підійдуть до гарнітура будь-якого стилю. Палітра з трьох актуальних кольорів надає можливість зробити оптимальний вибір.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також