У Здолбунові та у Вересневому збили двох пішоходів

1272 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові та у Вересневому збили двох пішоходів

У Рівненському та у Здолбунівському районах травмувалося двоє пішоходів, які переходили дорогу там, де цього робити було не варто.

44-річний водій автомобілем «Рено Кенго» на вулиці Шевченка у Здолбунові наїхав на 32-річного місцевого жителя, який переходив проїзну частину у невстановленому місці. Медики у потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої обличчя, запах алкоголю та госпіталізували у травматологічне відділення лікарні.

Ще одна автопригода з травмованим сталася на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Вересневе Рівненського району. Зі слів водія автомобіля «ДАФ», 61-річного жителя Волинської області, пішохід знаходився поблизу проїзної частини та раптово вибіг на дорогу. Попри екстрене гальмування, уникнути наїзду на 29-річного жителя села Світанок Корецького району, не вдалося. Його із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення. За життя чоловіка нині борються медики.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху відкриті кримінальні провадження. Поліцейські встановлюють усі обставини автопригод. Обоє водіїв були тверезими, повідомляє поліція.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також