Збиратимуть на генератори військовим: у Рівному організовують «Пробіг до Перемоги»

631 0

Ми у соцмережах:

Збиратимуть на генератори військовим: у Рівному організовують «Пробіг до Перемоги»

У суботу, 17 вересня, у Рівному планують провести "Пробіг до Перемоги". Анонсував подію Рівненський клуб бігу. Гроші, зібрані під час заходу, підуть на закупівлю електрогенераторів та обігрівачів військовим.

Благодійний забіг відбудеться у парку біля Пагорба Слави. Стартуватимуть учасники "Пробігу до Перемоги" об 11:00 і долатимуть дистанцію у 2,1 кілометра, повідомив Суспільному керівник Rivne Running Club Сергій Ющишин.

- Дуже важливо, що в період війни є соціально відповідальний бізнес, який, по-перше — підтримує здоровий спосіб життя та спорт, зокрема — напрямок бігу, а також збирає кошти на підтримку наших рівненських військових, щоб підготувати їх до зими. Якби було більше таких бізнесів, підприємств, ми б точно ще більше наблизили нашу перемогу і не забували про важливі напрями нашого розвитку як країни, нації. Це культура, мистецтво та спорт, які дуже потерпають під час війни, оскільки фінансування на ці галузі мінімальне, — коментує співорганізатор пробігу.

Реєструватимуть учасників з 10:00, вони сплачуватимуть 250 гривень благодійного внеску або донату іншої довільної суми. Зареєструватися можна онлайн за цим посиланням.

- Всі кошти, зібрані учасниками з реєстрації, будуть спрямовані на придбання електрогенераторів, обігрівачів та інших зимових потреб військової частини А 4790. Взяти участь у забігові та підтримати донатом українських військових можна також онлайн, — акцентує Сергій Ющишин.

Серед учасників забігу визначатимуть переможців, а також анонсують проведення лотереї, де можна буде виграти гаджети та інші цінні подарунки від співорганізаторів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також