Збірна України передала футболку воїну-футболісту з Рівненщини

1082 0

Ми у соцмережах:

Юрій Ткачук

Футболіст ФК «Сокіл» з села Любахи, що у колишньому Володимирецькому районі, Юрій Ткачук нині з побратимами боронить Україну на фронті.

Під час візиту волонтерів, серед яких був і заступник Вараської районної асоціації футболу Олександр Гребень, воїни підписали два м’ячі. Один - попросили передати для Рівненської обласної асоціації футболу, інший - збірній України National Football Team Of Ukraine перед матчем з Шотландією.

- М’яч нашій збірній передали. І він виявився фартовим – Україна перемогла 3:1. В якості подяки капітан збірної Андрій Ярмоленко, через Рівненську обласну асоціацію футболу, передав футболку з підписами команди для Юрія Ткачука та бійців його взводу на передову,  - повідомив у Фейсбуці Олексій Хахльов, голова Рівненської обласної асоціації футболу.  

- Незабаром я з іншими волонтерами знову поїдемо на Схід. Плануємо, завезти Юрію та його побратимам цю футболку, - розповідає Олександр Гребень. - Є ідея, щоб вони поставили з іншого боку свої підписи. Підписи будуть на спині. Це символічно. Адже буде символом того, що воїни нині боронять наш тил. Потім цю футболку хочемо передати до Будинку футболу. Це буде особлива футболка, на якій будуть одночасно підписи і футболістів, і воїнів. Можливо згодом цю футболку вдасться виставити на міжнародний аукціон, а отримані гроші направити нашим військовим. Разом - ми сила!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також