Збитий у ДТП на Рівненщині велосипедист тепер вважається зниклим безвісти

3598 0

Ми у соцмережах:

Збитий у ДТП на Рівненщині велосипедист тепер вважається зниклим безвісти

У поліції повідомили, що завершується розслідування справи щодо ДТП, яка сталася в листопаді 2017 року поблизу Березного — підозрюють, що водій BMW костопільчанин Ігор Заріцький збив велосипедиста Григорія Бойчука. Тоді на дорозі знайшли уламки його велосипеда та особисті речі. А от самого Бойчука, який мешкав у селі Антонівка на Березнівщині, не знайшли й досі — він тепер вважається зниклим безвісти.

Підозрюваний Ігор Заріцький перебував у розшуку як підозрюваний у скоєнні злочину. Незадовго до Нового року його затримали в аеропорту «Жуляни», куди він прибув рейсом з Лондона — при проходженні прикордонного контролю спрацювала база даних тих, кого розшукують. В ізоляторі підозрюваний пробув недовго, і, схоже, адвокат зумів переконати суд у тому, що втікати його підзахисний не буде, бо 31 грудня Заріцького відпустили додому з браслетом під цілодобовий домашній арешт. 17 січня Ігорю Заріцькому суд продовжив термін цілодобового домашнього арешту. Ігор Заріцький, як кажуть у поліції, зі слідством не співпрацює, про долю збитого велосипедиста не сказав нічого.

Григорій Бойчук

Справу про зникнення Григорія Бойчука виділили в окреме провадження, і ось уже третій рік про чоловіка нічого не відомо. Рідні, односельці та поліція розшукували чоловіка, та марно. Селом ходили різні чутки, де міг подітися чоловік, утім, вони не підтвердилися. Його дружина та донька й до ворожок зверталися, але й це не допомогло встановити, де подівся Григорій.

— Дружина Григорія, пані Софія, раніше приходила до церкви у Кам’янку, бо в Антонівці немає церкви, журилася, що не знає, куди свічку ставити за чоловіка, але останнім часом вона не приходить, — каже Світлана Парфенюк, голова Кам’янської сільради, до якої входить Антонівка. — Востаннє Софія була в сільраді в листопаді, оформляла субсидію. Зовні спокійна, та коли запитуємо, чи взнала щось нове про чоловіка, починає плакати… На жаль, нічого нового. Я розмовляла з нашим дільничним, він каже, що проведено багато експертиз і що слідство зібрало суттєві докази вини підозрюваного. Про деталі не розповідає, бо триває слідство. А про місце перебування Григорія Бойчука так нічого й невідомо.

Поліція оголосила в розшук Григорія Бойчука як безвісти зниклого, його фото, опис та дані про дату й місце зникнення є на сайті Нацполіції. Тут містяться дані й про інших зниклих громадян, є навіть про маленьких дітей, які зникли майже 15 років тому. І чим більше минає часу, тим менше шансів встановити, де поділися ці люди. Іноді, щоправда, такі факти усе ж випливають, але зазвичай випадково і у зв’язку із зовсім іншими обставинами чи подіями.

Світлана Федас.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також