Збив 16-річного пішохода і поїхав далі - на Рівненщині упіймали водія-втікача

1527 0

Ми у соцмережах:

Збив 16-річного пішохода і поїхав далі - на Рівненщині упіймали водія-втікача

Від огляду на стан сп’яніння водій відмовився.

У Рівненському районі поліцейські оперативно розшукали водія, який збив пішохода та зник із місця події.
 
Як розповіли в обласній поліції, 14 січня близько 21 години до поліції надійшло повідомлення від медиків. Вони надавали допомогу неповнолітньому жителю села Тишиця колишнього Березнівського району із травмами, характерними для ДТП. У 16-річного потерпілого діагностували закритий перелом обох кісток правої гомілки та госпіталізували.
 
Поліцейським хлопець та його товариш пояснили, що вони йшли краєм проїної частини. Орієнтовно о 19:30 на вулиці Незалежності у селі Тишиця на хлопця наїхав невідомий зустрічний автомобіль. За наданим описом поліцейські розпочали пошуки.
 
Опитавши місцевих та жителів сусідніх населених пунктів поліцейські оперативно встановили, що до злочину може бути причетний 22-річний місцевий житель на автомобілі «Ford Focus». Щоправда, легковика за місцем проживання молодика не виявилось. Він пояснив, що залишив авто у родичів. Від огляду на стан сп’яніння відмовився, втім у нього відібрали біологічні зразки.
 
Слідчі відділення поліції №4 (м. Березне) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Усі обставини автопригоди встановлюються. Транспортний засіб вилучено.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також