Збив легковиком електроопору та втік, залишивши селян без світла (ВІДЕО)

1744 0

Ми у соцмережах:

Збив легковиком електроопору та втік, залишивши селян без світла (ВІДЕО)

Без електропостачання посеред ночі жителів вулиці Незалежності у селищі Смига залишив мешканець сусідньої області. Не було «світла»в домівках і майже до опівдня наступного дня, поки енергетики відновлювали пошкоджену електроопору та електролінії.

Повідомлення про це на спецлінію 102 надійшло від диспетчера РЕМ 10 січня о 9-тій ранку.

Поліцейські офіцери Смизької територіальної громади,що на Дубенщині, за результатами проведеної першочергової перевірки з’ясували, що пошкодження зумовлені дорожньо-транспортною пригодою. А завдяки камерам відеоспостереження встановили і транспортний засіб та особу, причетну до правопорушення. Ним виявився 35-річний житель міста Кременець Тернопільської області. Автомобіль «SeatLeon» чоловік уже встиг доставити на станцію техобслуговування. Як пояснив поліцейським, не врахував стан дорожнього покриття, не впорався із керуванням через що і врізався та зніс електроопору.Натомість місце ДТП залишив тому, що раніше у таку стресову ситуацію не потрапляв.

На правопорушника склали чотири адмінпротоколи за статтями 124,122-4 та частиною 1 статті 139 КУпАП, які скеровані на розгляд суду. Крім того, на жителя Тернопільщини винесли постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП відповідно до якої накладено штраф у розмірі 425 гривень, оскільки чоловік не пред’явив посвідчення водія.

Також правопорушнику доведеться відшкодовувати збитки, завдані скоєною ДТП.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також