Збоченець застрелив випускницю Рівненської патрульної академії

17686 0

Ми у соцмережах:

Збоченець застрелив випускницю Рівненської патрульної академії

Рівненська академія патрульної поліції глибоко сумує та розділяє біль втрати поліцейської та своєї випускниці Таїсії Татарин.

Кривава стрілянина сталася біля школи у великому спальному район Чернівців. Це територія закинутого басейну. Саме там учні помітили чоловіка, який демонстрував їм статеві органи, і повідомили про нього дорослих. Ті ж викликали поліцію. Але коли копи приїхали - чоловік відкрив вогонь.

Внаслідок стрілянини молодша лейтенантка Таїсія Татарин загинула на місці. Їй було 22 роки, Два з них вона пропрацювала у поліції. Її напарника ушпиталили з вогнепальними пораненнями. Одразу після стрілянини нападник втік. Правоохоронці негайно оточили район. Близько двох сотень учнів на кілька годин закрили у актовому залі школі.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко сьогодні повідомив:

- Поліція Чернівецької області затримала чоловіка, який 3 жовтня у Чернівцях стріляв у патрульних поліцейських.
На жаль, 22-річна патрульна, молодший лейтенант поліції Таїсія Татарин загинула. У її напарника - вогнепальне поранення, його госпіталізовано. Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Затриманого поранено. Затриманий помер. Йому було 53 роки. Уродженець АР Крим, зареєстрований був у Житомирській області. Висловлюю щирі співчуття родичам та близьким загиблої поліцейської. Це велика втрата для всього колективу Національної поліції України. Вічна пам’ять…

Таїсія Татарин навчалась у Рівненській академії патрульної поліції. 

- Ми щиро висловлюємо співчуття та підтримку рідним та близьким патрульної. Академія пам'ятатиме Таїсію світлою, чуйною, розсудливою та сміливою дівчиною, слухачкою групи ПП-10, слова якої назавжди закарбувалися у наших серцях. Вірш написаний нею, на честь свого випуску, було розміщено на плацу установи ще у 2021 році, задля мотивації та натхнення молодих поколінь патрульних поліцейських. Опісля навчання Таїсія Татарин була на варті безпеки громадян в Патрульній поліції Чернівецької області. Дякуємо за гідну службу. Вічна пам'ять, - йдеться у повідомленні  Рівненської академії патрульної поліції.

 


. .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також